Zakup minut: VEČ

Novice
IŠČEŠ REDNO DELO? 5.8.2017

Vsi, ki imate določeno znanje o ezoteriki, ter čut do sočloveka... VABIM VAS, DA SE PRIDRUŽITE SKUPINI VIDENJE.

NEŽA PODARJA 28.5.2017
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Cenik in zakup minut

Pokliči za ZAKUP minut  031/ 002 066
        obisk  031 002 066- operater (Informacije)

VIDENJE d.o.o. Primož pri Šentjurju 53,Šentjur
                               IBAN SI56 2900 0005 1436 144

 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)  


( zakup minut Meta in JANNA )     

POSLUŽIE SE TUDI OBČASNIH AKCIJ ALI POVPRAŠAJTE ZA LE TE!Z operaterjem se dogovorite za zakup minut 1minuta 1,00 EUR, plačilo izvršite preko banke ,ko prejmemo dokazilo o vplačilu lahko po dogovoru opravite vedeževanje pri izbranem svetovalcu. Dominik ali Meta

videnje.prihodnost@gmail.com

POMEMBNO OPOZORILO!

Ker plačil v petek od 15 ure in do ponedeljka do 12 ure ne moremo preverjati, vas vljudno naprošamo, da plačilo za zakup opravite najkasneje v petek do 12 ure. V primeru, da plačilo ni izvršeno zakupa ne izvršimo med prazniki in videndom. Hvala za razumevanje!


Vljudno vas naprošamo, da nam posredujete vaš naslov, da vam pošljemo račun za vaše plačilo.

V kolikor ne želite izdati svojega naslova in podatkov si zamislite geslo in nam posredujte vaš e-mail, tako, da vam lahko izdani račun pošljemo po elektronski pošti.

V primeru, da ne želite prejeti izdanega računa zaradi varnosti vaših podatkov, vam naj povemo, da vaš račun hranimo v našem računovodstvu tako dolgo, kot zahteva zakon in da kopijo lahko prejmete kadarkoli, če nam boste zaupali svoj e-mail ali naslov.


 Najemnik podjetje MEŠ za komercialne številke 090. Cena Za minuto pogovora je 1,99 Eur iz Amis-a, za vse klice iz ostalih omrežij določa ceno vaš operater po ceniku, ki si ga določa sam.