Zakup minut: VEČ

Novice
POGOJI POSLOVANJA 29.5.2018

28.5.2018 sprejemamo nove pogoje poslovanja ter izjavo o varovanju osebnih podatkov.

Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Cenik in zakup minut

Pokliči za ZAKUP minut  031/ 002 066 in obisk  

VIDENJE d.o.o. Primož pri Šentjurju 53,Šentjur
   

SI56 0297 1026 1150 694   SKLIC: vaša telefonska številka

( zakup minut Meta ali Dominik )  

    

POSLUŽITE SE TUDI OBČASNIH AKCIJ ALI POVPRAŠAJTE ZA LE TE!Z operaterjem se dogovorite za zakup minut 1minuta 1,00 EUR, plačilo izvršite preko banke ,ko prejmemo dokazilo o vplačilu lahko po dogovoru opravite vedeževanje pri izbranem svetovalcu. Dominik ali Meta

videnje.prihodnost@gmail.com

POMEMBNO OPOZORILO!

Ker plačil v petek od 15 ure in do ponedeljka do 12 ure ne moremo preverjati, vas vljudno naprošamo, da plačilo za zakup opravite najkasneje v petek do 12 ure. V primeru, da plačilo ni izvršeno zakupa ne izvršimo med prazniki in videndom. Hvala za razumevanje!


Vljudno vas naprošamo, da nam posredujete vaš naslov, da vam pošljemo račun za vaše plačilo.

V kolikor ne želite izdati svojega naslova in podatkov si zamislite geslo in nam posredujte vaš e-mail, tako, da vam lahko izdani račun pošljemo po elektronski pošti.

V primeru, da ne želite prejeti izdanega računa zaradi varnosti vaših podatkov, vam naj povemo, da vaš račun hranimo v našem računovodstvu tako dolgo, kot zahteva zakon in da kopijo lahko prejmete kadarkoli, če nam boste zaupali svoj e-mail ali naslov.


 Najemnik podjetje Videnje d.o.o. za komercialne številke 090. Cena Za minuto pogovora je 1,99 Eur iz Amis-a, za vse klice iz ostalih omrežij določa ceno vaš operater po ceniku, ki si ga določa sam.