Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Vedeževalski studio


VPRAŠAJTE – ODGOVORIMO VAM

Lahko nas pokličete po telefonu vsak dan od 7ih do 8ih ali vsak ponedeljek od 18. - 20. ure. 031-002 033 ali 031 002 066  (pogovor 5 min) ali pa zastavite svoje vprašanje preko e-mail videnje.prihodnost@gmail.com

Vsak ima možnost, da zastavi eno konkretno vprašanje. (Postanite član) V najkrajšem možnem času vam odgovorimo nanj.

METTAS HEALING CENTER

METTAS HEALING CENTER v Šentjurju ima na široko odprta vrata za vse, ki želite spoznati kristale jih videti, otipati in spoznati njihov širši spekter delovanja in uporabe le teh.

V centru lahko spoznate svetovalce in vedeževalce, se z njimi pogovorite in posvetujete, seveda po predhodnem dogovoru. V centru se vršijo različne terapije in dogodki ,o katerih bomo obveščali vse, ki se boste prijavili na novičke in tudi z brezplačnimi SMS-si, ki jih boste prejemali ob posebnih dogodkih.

V Mettas healing centru, se nahaja tudi bioterapevt, pranoterapevt ŠTEFAN TERŽAN, KI VAM NUDI SVOJE STORITVE VSAK DAN OD 8-19 ure, po predhodnem posvetu in naročilu.

Prav tako boste tam našli ustanoviteljico METTAS HEALING CENTRA, Metko Pinter, ki vam bo rada svetovala na vseh področjih življenja.

Spoznali se boste z METTAS TERAPIJO, ki jo ustanovljiteljica koristi pri svojem delu z ljudmi in nadgrajuje že vrsto let.

KAJ JE METTAS TERAPIJA?

Vam nudi nekaj sodobnih terapij o duhovnem samozavedanju, pa tudi različne razlage z duhovnostjo povezanih pojmov in procesov. Pomembna pojma sta predvsem uglašenost s prefinjenimi zdravilnimi energijami, ter komunikacija z duhom znotraj in zunaj jaza.

S METTAS TERAPIJO boste prišli do določenih spoznanj, do duhovnega samozavedanja, do prepoznavanje intuicije, rezanje vezi,spoznali boste meditacijo,odšli boste na mistično potovanje,naučili boste spoznavati sami sebe in prepoznavati resnico, s parapsihološkimi treningi-vajami se boste znebili predsodkov in prićeli pridobivati na samozavesti, naučili se boste osnov telepatske energije, vizualizacije,ter prestopili na višjo zavest, višji jaz.

Posamezniki,ki so se ali se udeležujejo METTAS TERAPIJE, so definitivno spremenili svoje življenje. Postali so samozavestnejši, odločni, pogumni, znebili so se strahov in fobij, vedo kaj početi sami s sabo, naućili so se rezati vezi, si očistili energijo, predvsem dobro pa je to,da se jim je zvišala kvaliteta življenja, saj so na čustvenem, osebnem in službenem področju postali izredno srečni in uspešni.

METTAS TERAPIJE vodi METKA PINTER, individualno ali skupinsko. Terapije zajemajo več področij in so namenjene ljudem, ki težijo k boljši kvaliteti življenja.

Vodilo terapije je - BODI TO KAR SI, SVOJE ŽIVLJENJE KREIRAŠ SAM.

VSA POJASNILA IN IFORMACIJE na telefonu 031 002 033

ZAKUP MINUT 031-002 033 več inf. na ceniku te spletne strani