Zakup minut: VEČ

Novice
POGOJI POSLOVANJA 29.5.2018

28.5.2018 sprejemamo nove pogoje poslovanja ter izjavo o varovanju osebnih podatkov.

Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Tiny-tvoja usoda 090/4455

Medij

  • UVIDI V PRIHODNOST

  • INTUITIVNO SVETOVANJE V VSE ASPEKTE VAŠEGA ŽIVLJENJA

  • LJUBEZEN

  • ZDRAVJE

  • POSLOVNA POT

  • 090-4455

Moja duhovna pot se je začela pred več kot 20 leti .

Zavedam se ,da smo samo duše ,ki iščemo in se rade vračamo k svojemu Izvoru.  Na planetu smo zaradi izkušnje , dosegajo me energije Mojstrov in z veseljem sem kanal za njihovo Moč.

Že kot majhna deklica sem prepoznavala sporočila iz onostranstva  in se pogovarjala z "namišljenimi "prijatelji. Z razvojem zavedanja sem prepoznala da namišljenih prijateljev v resnici ni , obstajajo pa energije, ki nas usmerjajo ,tolažijo ,opogumljajo in nikoli žalijo. Z njimi se povezujem in mnogim predajam uvide v preteklost ,sedanjost in prihodnost. 

 Novodobnost ob koncu kalijuge je povezana z veliko odgovornostjo in ljudje ,ki smo poklicani ,da dvigujemo vibracijo na planetu in v posameznikih  smo predani Svetlobi . 

Svetloba je velika odgovornost . Več kot jo posameznik premore v večjo temo posega. V teh časih ,ko nas življenje intenzivno premetava je pomoč  lightworkerjev resnično dobrodošla. Skozi zgodovino je razvidno da so se vedno v kriznih časih pojavljale osebe ,ki so s svojo globoko razvito intuicijo usmerjale posameznike naprej skozi "nevihtna "obdobja življenja .

Prav taki časi so sedaj. Mnogo preskokov ,mnogo zaključevanj , mnogo novih spoznanj . Človeka pa brusi in oblikuje le bolečina. Vsi smo eno , nihče ni več kot drugi , vsi smo na poti uresničevanja samega sebe.

 Rada živim . Verjamem da je za to zaslužen dvig lastnega zavedanja . Hvaležna sem  da sem v tem življenju srečala duhovnega zdravitelja in mojstra meditacije angleža Stephena Turoffa ,s katerim sva se v trenutku prepoznala ,kot se prepoznajo duše ,ki imajo skupno poslanstvo . Stephen me je leta 2011 posvetil v delo s Svetlobo, postala sem njegova pomočnica  , mojo vibracijo je  povzdignil na peto dimenzijo.

Podarjeno mi je bilo nadčutno branje in z vami se pogovarjam kot duša z dušo, odgovore kanaliziram  po jasnovednem , jasnočutnem  in jasnoslišnem kanalu. 

Energijo prepoznavam in jo pravilno usmerjam.  Zavedam se svoje majhnosti in ponižnosti in z največjo odgovornostjo pomagam iskalcem da zagledajo svetlobo in ljubezen .

Potrebujete pogovor ? Nasvet ,intuitiven vpogled ?  Vas zanima ljubezen , zdravje , namen bivanja na planetu , služba, razplet dogodkov,  otroci  ali karkoli drugega ? Pokličite. Vesela bom vašega klica.

Želite ,da skozi mene spregovori Inteligenca ,ki vas pozna bolje kot se poznate sami ? Za vas bom pogledala izza tančice prostora in časa. 

Z veseljem  bom  kanal  za to moč in glas teh mogočnih nebeških energij ter  vam pomagala na vaših razpotjih . Povezujem se z energijo najvišje vibracije Paramatmo  ,ki ni osnovana na strahu  ,ampak na zaupanju in ljubezni.

Ko duhovni svet svojo vibracijo zniža, mi pa svojo zvišamo ,se rodijo INTUITIVNI VPOGLEDI .

Preklicujem delovanje urokov  in ustvarjam nove zapise Ljubezni. Dobrodošli na klepet z  dušo. Moja svetovanja po pričevanju mnogih delujejo terapevtsko , energijo zaznavam in usmerjam  na daljavo. V času pogovora boste deležni "kopanja" v teh čarobnih energijah.

Hvala  gospe Meti za povabilo v njen team.                                              Kadar je v ljudeh svetloba ,se prepoznamo.