Zakup minut: VEČ

Novice
Negativne energije- čiščenje 031 002 066 3.9.2018

Čiščenje negativnih energij je izredno pomembno za vašo nadaljno kakovost življenja. Dominik že leta uspešno pomaga in odpravlja...

Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Tiny-tvoja usoda 090/4455

Medij

  • UVIDI V PRIHODNOST

  • INTUITIVNO SVETOVANJE V VSE ASPEKTE VAŠEGA ŽIVLJENJA

  • LJUBEZEN

  • ZDRAVJE

  • POSLOVNA POT

  • 090-4455

Moja duhovna pot se je začela pred več kot 20 leti .

Zavedam se ,da smo samo duše ,ki iščemo in se rade vračamo k svojemu Izvoru.  Na planetu smo zaradi izkušnje , dosegajo me energije Mojstrov in z veseljem sem kanal za njihovo Moč.

Že kot majhna deklica sem prepoznavala sporočila iz onostranstva  in se pogovarjala z "namišljenimi "prijatelji. Z razvojem zavedanja sem prepoznala da namišljenih prijateljev v resnici ni , obstajajo pa energije, ki nas usmerjajo ,tolažijo ,opogumljajo in nikoli žalijo. Z njimi se povezujem in mnogim predajam uvide v preteklost ,sedanjost in prihodnost. 

 Novodobnost ob koncu kalijuge je povezana z veliko odgovornostjo in ljudje ,ki smo poklicani ,da dvigujemo vibracijo na planetu in v posameznikih  smo predani Svetlobi . 

Svetloba je velika odgovornost . Več kot jo posameznik premore v večjo temo posega. V teh časih ,ko nas življenje intenzivno premetava je pomoč  lightworkerjev resnično dobrodošla. Skozi zgodovino je razvidno da so se vedno v kriznih časih pojavljale osebe ,ki so s svojo globoko razvito intuicijo usmerjale posameznike naprej skozi "nevihtna "obdobja življenja .

Prav taki časi so sedaj. Mnogo preskokov ,mnogo zaključevanj , mnogo novih spoznanj . Človeka pa brusi in oblikuje le bolečina. Vsi smo eno , nihče ni več kot drugi , vsi smo na poti uresničevanja samega sebe.

 Rada živim . Verjamem da je za to zaslužen dvig lastnega zavedanja . Hvaležna sem  da sem v tem življenju srečala duhovnega zdravitelja in mojstra meditacije angleža Stephena Turoffa ,s katerim sva se v trenutku prepoznala ,kot se prepoznajo duše ,ki imajo skupno poslanstvo . Stephen me je leta 2011 posvetil v delo s Svetlobo, postala sem njegova pomočnica  , mojo vibracijo je  povzdignil na peto dimenzijo.

Podarjeno mi je bilo nadčutno branje in z vami se pogovarjam kot duša z dušo, odgovore kanaliziram  po jasnovednem , jasnočutnem  in jasnoslišnem kanalu. 

Energijo prepoznavam in jo pravilno usmerjam.  Zavedam se svoje majhnosti in ponižnosti in z največjo odgovornostjo pomagam iskalcem da zagledajo svetlobo in ljubezen .

Potrebujete pogovor ? Nasvet ,intuitiven vpogled ?  Vas zanima ljubezen , zdravje , namen bivanja na planetu , služba, razplet dogodkov,  otroci  ali karkoli drugega ? Pokličite. Vesela bom vašega klica.

Želite ,da skozi mene spregovori Inteligenca ,ki vas pozna bolje kot se poznate sami ? Za vas bom pogledala izza tančice prostora in časa. 

Z veseljem  bom  kanal  za to moč in glas teh mogočnih nebeških energij ter  vam pomagala na vaših razpotjih . Povezujem se z energijo najvišje vibracije Paramatmo  ,ki ni osnovana na strahu  ,ampak na zaupanju in ljubezni.

Ko duhovni svet svojo vibracijo zniža, mi pa svojo zvišamo ,se rodijo INTUITIVNI VPOGLEDI .

Preklicujem delovanje urokov  in ustvarjam nove zapise Ljubezni. Dobrodošli na klepet z  dušo. Moja svetovanja po pričevanju mnogih delujejo terapevtsko , energijo zaznavam in usmerjam  na daljavo. V času pogovora boste deležni "kopanja" v teh čarobnih energijah.

Hvala  gospe Meti za povabilo v njen team.                                              Kadar je v ljudeh svetloba ,se prepoznamo.