Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Tibetanski horoskop

BREZA, 24. 12. - 20. 1.

Breza predstavlja obnovo in ponovno rojstvo, saj je prvo drevo, ki spomladi ozeleni.

Ljudje breze so odločni, prilagodljivi in ambiciozni. so dobri organizatorji, vodje in strategi.

Težave jim ne vzamejo volje, saj so prepričani da s trdim delom, potrpežljivostjo in z vztrajnostjo lahko nazadnje vseeno uspejo. so zvesti, vendar zadržani, redko kažejo svoja čustva.

JEREBIKA, 21. 1. - 17. 2.

Jerebike so sadili ob vratih in lesah, da bi tako zlu preprečili vstop v domovanje. verjeli so, da jerebike stražijo tudi vhod v svet duhov.

Ljudje jerebike so idealistični, napredni misleci, ki zelo cenijo duhovni razvoj in so aktivni na humanitarnem področju. uživajo v spremembah, če se jim zazdi, da je nihovo življenje preveč ustaljeno, pa postanejo nepotrpežljivi. so umetniške in izvirne duše, lahko pa delujejo malce zmedeno in v oblakih.

JESEN, 18. 2. - 17. 3.

Jesen je bil sveto drevo plemenskih poglavarjev, za katerega se je govorilo, da je ognjeno drevo ker je pogosto privlačil udare strele. veljalo je da je njegov les začaran in da ga zato druidi uporabljajo za čarobne palice in kopja.

Ljudje jesena so bistroumni, spontani in družabni. so tudi zelo zvedavi, intelegentni, preprečljivi govorci vedno polni navdušenja in komunikativni. radi razpravljajo o novih zamislih in nalogah.

JELŠA, 18. 3. - 14. 4.

Jelša je odporna na plesen in na vodo, zato so jo uporabljali pri gradnji mostov, čolnov, cokel in vrčev za mleko. razen za gradnjo jelš ni bilo dovoljeno sekati, ker so se bali da bo jezni duh požgal hišo zločinca, ki je podrl drevo.

Ljudje jelše so pogumni, energični, vihravi in trdno odločeni, da bodo utirali svojstveno pot skozi življenje. zanesejo se samo nase, so precej pustolovski, radi tvegajo in so vztrajni pri delu.

So zelo očarljivi, zato so jim drugi ljudje brezmejno privrženi.

VRBA, 15. 4. - 12. 5.

Vrba je sveto drevo lune. po keltski mitologiji je vesolje nastali iz dveh jajc, ki sta bili skriti med vrbovimi vejami.

Ljudje vrbe imajo izredno dober spomin, zelo dobro in tekoče se izražajo. imajo trdno voljo, so iznajdljivi, čustveni in skrivnostni. hitro se odzivajo in so nagnjeni k nenadnim spremembam razpoloženja.

GLOG 13. 5. - 9. 6.

Glog je zaradi trnja veljal za zaščitnika duš. v glogovem grmičevju naj bi živele vile in druga vilinska bitja. za zaščito so ga sadili okoli polj, hiš in cerkvenih dvorišč.

Ljudje gloga so nemirni, inovativni, ustvarjalni in samozavestni. hitro se začnejo dolgočasiti in neprestano so željni umskih izzivov in spodbud. so dobri govorci in nadarjeni igralci, ljudi osvajajo s prirojeno očarljivostjo.

HRAST, 10. 6. -7. 7.

Hrast je bil sveto drevo druidov, simbol resnice in bogatega znanja. vrata iz hrastovine naj bi preprečevala, da bi v hišo vstopilo zlo.

Ljudje hrasta so odločni, zelo motivirani, zasenjaški in odgovorni. so rojeni vodje, tudi v največjih krizah ohranijo mirno kri in so zelo neomajni, tudi kadar jim mnogi nasprotujejo.

Čeprav so resni ljudje, se znajo razvedriti, so dobrosrčni in ne obupajo prav zlahka.

BOŽJE DREVCE, 8. 7. -4. 8.

Ko je keltski poglavar izbral svojega naslednika, so ga okronali z vencem iz božjega drevca.

Zimzeleno božje drevce naj bi odganjalo sovražnike, zato so vojščaki nosili gorjače, narejene iz njegovega lesa.

Ljudje, rojeni v tem znamenju, so praktični, sposobni in neomajni, previdni, logični in zelo učinkoviti. imajo dober smisel za posle, vendar so veliko raje najtesnejši sodelavci svojemu vodji, vodstvenega položaja pa ne marajo prevzeti. do partnerja so zaščitniški, vedno ga podpirajo, po drugi strani pa so tudi posesivni.

LESKA, 5.8- 1.9.

Nekoč so verjeli, da uživanje lešnikov prinaša čarobne sposobnosti in znanje.

Ljudje leske so umetniki, njihov um je neustavljivo živahen in analitičen, zato so odlični in odločni učitelji. imajo bujno domišljijo in so pogosto radikalni in idealistični misleci.

TRTA, 2. 9. -29. 9.

V področju, ki so ga naseljevali Kelti, je bilo potrebno veliko dela in skrbi, če so hoteli, da vinska trta obrodi, zato je trta postala simbol skrivnega znanja in duhovnosti.

Ljudje trte so avtoritativni, pristranski in imajo izjemna visoka osebna merila. na videz so hladni in delujejo celo malce odtujeni, vendar pa so globoko v srcu romantiki, zelo občutljivi, ranljivi in pretirano kritični do sebe. zelo dobro opazujejo, predvsem takoj opazijo podrobnosti. estetika jim pomeni ogromno.

BRŠLJAN, 30.9.- 27.10

Bršljan je zaradi svoje trdoživosti in sposobnosti, da se oprijema vsake opore in trdno veže.

Postal simbol moči in odločnosti. bršljan lahko zaduši drevo, zato je postal tudi simbol smrti.

Ljudje bršljana so nemirni in družabni, veseli, privlačni, hitro pridobivajo prijatelje in neradi koga užalijo. Čeprav so pogosto neodločni, niso slabiči. S težavnimi nalogami se spoprimejo s kar nalezljivim optimizmom.

TRSTIKA, 28. 10. -24. 11.

Zaradi gostih korenin, ki jih ima trstičje, so druidi verjeli, da so tudi to drevesa. Narezano trstiko so uporabaljali za pisanje, zato je predstavljala modrost in znanje.

Ljudje trstike so zapleteni, nepopustljivi in neustrašni, ponosni, neodvisni, zelo trdega značaja in le redko so pripravljeni sklepati kompromise. Njihovo življenje mora biti polno izzivov.

Verjamejo, da je njihova usoda že vnaprej določena in da se ji ne morejo upirati.

BEZEG, 25. 11. -23. 12.

Bezeg je bila sveta vilinska rastlina. Njegove veje so obešali v hlevih, da bi živino, predvsem pa konje, ubranili pred hudobnimi duhovi. Če je kdo kuril bezgove veje, je to prinašalo nesrečo, če pa ga je kdo prinesel v hišo, je to napovedalo smrt v družini.

Ljudje bezga so samozadostni, živahni, vihravi in jasno in glasno povedo kar jim leži na duši. Ne marajo rutine in ne prinašajo pritiskov okolice. So nemirni, zelo energični, uživajo v neprestanih spremebah in potrebujejo stalne miselne in telesne izzive.