Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Tarot

Tarot je star več kot 500 let. Simbolika zgodovine tarota je zavita v večno skrivnost. Ni točnega odatka od kod izvira, Kitajske, Indije ali Egipta. Tarit karte beležijo že v 15. stoletju Italije, Španije in Francije.

S tarotom lahko napovemo prihodnost

Tarot ni prerokovanje, ko prosite tarot karte za nasvet je tako, kot če bi prosili modrega prijatelja ali učitelja za nasvet.

Zvitek kart tarota vsebuje 78 kart. Vsaka karta ponazarja simboliko energije ali spiritualne resnice, pomen pa je odvisen od položaja kjer karta stoji. Obstaja več možnosti odgovorov, kateri so odvisni od kombinacije kart.


Snopič Tarota zavzema 78 kart. 22 simbolov predstavlja krog življenja, med seboj si sledijo po vrsti in začnejo se z rimsko ničlo, ter končajo z rimsko enaindvajstico. Ostalih 56 kart predstavljajo male arkane, ki se delijo na štiri karte in prav tako na še štiri elemente. Zrak, zemljo, ogenj in vodo. V vsaki od malih arkan je štirinajst kart: vitez, kraljica, princ in princesa, ter karte od asa do desetice, ki so med seboj astrološko povezane in skupaj tvorijo in definirajo celoto. Tako meči v Tarotu predstavljajo um in zračna znamenja, ki jih zodiakalno poznamo kot dvojčke, tehtnice in vodnarje, diski definirajo zemljo in njene materialne ter fizično otipljive stvari, ter astrološko povezujejo kozoroge, bike in device. Naslednji simbol, ki mu pravimo čaše simbolizira vodo, naša najglobja čustva in astrološko sledi rakom, škorpijonom in ribam. Zadnji element, simbol ognja predstavljajo palice. Ogenj kot naravni plamen človeške duše močno simbolizira naše duhovno in ustvarjalno bistvo, prav taka pa so tudi ognjena znamenja, levi, strelci in ovni.

ZAKUP MINUT 031-002 033 ( več inf. na ceniku)