Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Reference

Življenje me je izbrusilo in maršičesa naučilo, izučilo. Nikoli mi niso brali pravljic, zato nisem verjela v hudobne škrate, čarovnice ali dobre vile. Zame je vedno obstajala realnost. Toda življenje ne prizanaša, zato sem se tudi jaz znašla v hudi življenski stiski.

Ostala sem sama, brez najbljižnjih, brez ljubezni, otopelih čustev. Prijatelji so čudežno izginili, nisem imela nikogar. Tudi upanje, da bom kdaj zanosila in imela nekaj čisto svojega je bilo prazno. V teh zame negotovih časih, sem iskala rešilno bilko, kakršnokoli rešitev. Takrat sem se domislila, kar na pamet zavrtela številko in po tihem upala, da se ne bo nihče oglasil. Pa se je. Na drugi strani se oglasi prijeten glas, jasnovidka Meta.

Po dolgem času sem lahko izlila bolečino in obup. Napovedala mi je presenetljivo lepe in dobre dogodke, ki naj bi sledili v prihodnosti. Poslovili sva se, kmalu sem pozabila na najin pogovor.

Čez nekaj časa se mi je pričelo dogajati … življenje se mi je obrnilo na bolje. Poklicala sem še enkrat in Meta se me takoj spomnila, čeprav je od najinega prvega razgovora mililo že leto dni. Kljub temu, da takrat še nisem bila noseča, mi je Meta povedala točen datum rojstva mojega otroka, črnolasega dečka.

In vse to se je res zgodilo. Res je, da še zdaj ne verjamem v pravljična bitja, verjamem pa, da obstajajo ljudje kakršna je Meta."

Eva P. Nova gorica


Bilo je pred nekaj leti, ko sem razstavljala na sejmu ezoterike v Celju. Zelo sem delala in se trudila, z močno željo po zaslužku, saj sem bila tiste čase začetnica in sem denar še močno potrebovala.

Poleg mene je imela stojnico s kristali ženska, ki je nisem poznala. Čudno se mi je zdelo zakaj se okoli nje vrti toliko ljudi in jo pozdravlja, saj ni bila nič posebnega in tudi njeni kristali so bili le kristali. Pa vendar sem kot radovedna punca vseskozi škilila na njeno stran, kaj vendarle počne, kajti jaz nisem imela nič kupcev in sem že skoraj obupala. In vidim; ženska podarja kristale, ja saj ta je čisto neumna vsem nam se smeji v brk, ki se trudimo. Postala sem jezna nanjo, na ves svet in pričela sem streljati z očmi, če bi bilo možno in me ne bi bilo sram, bi stopila do nje in se kar pomenila.

Za nekaj časa se je ženska umaknila in stojnica je postal nezanimiva, ko se je vrnila se pa ustavi pri meni.

Pozdravljena, jaz sem META, se je predstavila. V roke mi porine Kristal in mi naroči naj na listek napišem svojo željo, ki jo bo afirmirala v Kristal. Kar nekaj časa je trajalo, ko je strmela v Kristal, ki mi ga je podarila, potem se je obrnila k meni in dejala; tako imeli boste delo, od sedaj naprej mislite na delo pozitivno, izogibajte se ljudi, ki vam črpajo energijo, saj jo še predobro potrebujete zase. In od tega trenutka boste pričela prepoznavati dobre in slabe stvari, saj jih do sedaj niste. Na Kristal pazite, ni dobro, da se ga kdorkoli dotika, če ga izgubite, me pokličite. Hvala, sem še začudena dejala, ko mi je vroke porinila svojo posestnico.Čez nekaj časa sem poškilila na listek papirja JASNOVIDKA META je pisalo. Moram priznati, da me ni nič fasciniralo, življenje je teklo, delo sem imela, na Kristal sem pozabila in ga celo zavrgla. Nato pa počasi, delo je pričelo upadati, bila sem že tako daleč, da sem razmišljala celo o zaprtju podjetja, saj nisem imela denarja niti za hrano. Selila sem se iz svojega stanovanja, saj so me napodili, ker nisem mogla plačevati najemnine, blokirali so mi račun…

Ko sem pospravljala svojo šaro sem našla vizitko. META, poklicala jo bom, pa naj bo kar bo.

Zvoni enkrat, dvakrat, neštetokrat- zasedeno, končno mi jo uspe dobiti. Neverjetno ženska me je prepoznala. Povedala sem ji za svojo situacijo, nisem pa omenila, da kristala nimam več. V hipu je izstrelila; Kristala nisi izgubila, zavrgla si ga, nisi resno jemala mojih besed, ko ti je dobro šlo, si pozabila na male dobre stvari in na moj nasvet. Zvenelo je kot grožnja, vendar mi je v istem trenutku, ko sem že mislila odložiti telefonsko slušalko, ponudila svojo pomoč in nov Kristal, ki sem ga prejela že drugi dan.

Postopek sva ponovili kot prvič, zaželela sem si delati, ne denarja, vendar tako kot delo je prihajal redno tudi denar. Poplačala sem dolgove, se širila in uspela. Danes sem ena izmed najbolj kreativnih podjetnic v mojem poslu, pričela sem razmišljati pozitivno, v vsaki slabi stvari in človeku vidim tudi nekaj dobrega.

Zahvaljujoč tebi JASNOVIDKA META sem srečna in dobro delam, kar je zame zelo pomembno, še enkrat hvala.

Sonja V. iz Postojne


Zanima me ezoterika, astrologija in vse kar je povezano z stvarmi, ki lahko napovedo prihodnost in kaj podobnega. Vsake toliko časa pokličem Meto, da se malo prepričam kako in kaj. To traja že kar nekaj let in so klici postali kar navada.Če je Meta zasedena, mi v karte pogleda Neža, skratka v tistem trenutku izvem tisto kar me trenutno zanima. Skupina jasnovidke Mete je enkratna, več kot očitno je, da še kako drzi slogan »Mi vidimo- ne ugibamo«

Sonja T. Žalec


Skupina Jasnovidke Mete je resnično nekaj kar obstaja. Že davno je od tega, ko sem se peljala skozi Celje pa sem si dejala, da bi enostavno Meto obiskala, da se prepričam kakšna jeazadn in kako v resnici deluje,saj sem večkrat klicala na njeno linijo in se mi je oglasilo kar nekaj vedeževalcev. V njhove prostore sem vstopila nepovabljeno in nepričakovano.Nihče ni začudil, postregli so mi s kavo in poklepetali z mano. Všeč mi je bilo, ker niso izpostavljali kdo in kaj sem in kaj smo se v preteklosti pogavarjali na liniji 090.Nazadnje je vstopila META, popolnoma identčna kot na sliki.Razveselila se me je in me identificrala po imenu. Nisem bila samo številka, moji klici so dobili pomen. Meta je ženska, ki se razlikuje od tistih, ki se skrivajo za telefonom, je resnično Meta.

Adriana M. Koper


Samski moški sem, ki nima sreče v ljubezni,tu in tam pokličem Meto, ki mi je pogledala v mojo prihodnost. Leta 2014 naj bi spoznal osebo s katero bi preživel ostanek svojega življenja. Ker se mi je do sedaj vse napovedano uresničilo, čakam kaj se bo zgodilo v prihodnje. Verjamem,da se bo.

Jože, Cerknica


Meta mi pomaga iskati prave odgovore na moja včasih tudi nesmiselna vprašanja že kar celih osem let.Velikokrat se znajdem ob poti, ki ne vem ali je prava ali ne, zato jo pokličem. Ne morem trditi, da v življenju nisem uspešna in samozavestna, vendar v življenju včasih potrebujemo nekoga, ki te pravilno usmeri ali samo potrdi tisto, česar si mi ne priznamo in ne upamo. Pri poslovnih odločitvah sem realna in imam izredno dobro intuicijo, vendar z Metinim DA ali NE mi je nekako lažje. Meta hvala vam in vse dobro.

Aleksandra T. Nova Gorica


Sem mama treh otrok, velikokrat se znajdem v težavah pri vzgoji, saj me otroci želijo tu in tam prepeljati žejno preko vode. Da sem pomirjena pokličem Meto, malce predelava situacijo in pa pride rešitev sama od sebe, seveda uspešno obvladujem svoje najstnike, pa vendarle mi je lažje, ko dobim nasvet, saj s vpogledom v karte in kristale, že dobim odgovor, še predno je potrebno ukrepati.

Meta je super, ker mi vse na hitro in popravici brez laži vse pove.

Ella, Ljubljana


Ko mi je nenadoma umrla žena Hedvika sem se znašel v čudni in brezizhodni situaciji, osamljen in žalosten, čeprav so me otroci redno obiskovali in so mi prijatelji delali družbo sem ob večerih obsedel na stolu v kuhinji in se nikakor nisem mogel odpraviti spat.Svetovali so mi naj pokličem pomoč v stiski, vendar za to nisem našel pravega poguma. Po čudnem naključju sem odkril Metino številko in jo poklical. Takoj je povedala, da sem vdovec in mi svetovala naj drugače gledam na vso stvar, češ da je žena še vedno ob meni in z mano in da bom še isti večer čutil, da je ob meni, če bom le odšel v posteljo in zatisnil oči. V upanju, da se bo to res zgodilo sem jo ubogal in imel sem čudovito doživetje, ki se vrača še večkrat kadar sem pripravljen na to. Meta vzpostavlja energije, komunicira z dušami in je čudovit medij, če ji le zaupate. Občasno jo obiščem, kjer deluje, da malo poklepetava in spijeva kavico, potem mi je lepše in lažje.

Metka, hvala ti, ker si »Človek«

Janko Ziherl


Sem uspešen poslovnež iz okolice Ljubljane. Ni mi odveč napisati nekaj vrstic, da pohvalim našo Meto, saj je z leti postala kar »naša«. Mnogo odgovorov sem dobil na svoja včasih kar preveč nemogoča in zapletena vprašanja, vsaj kar se posla tiče. Meta mi je nemalokrat rešila kožo, ko sem se odločal o svareh, ki bi me lahko stale ugleda in premoženja, saj sem človek, ki rad hodim po tanki brvi in sem malce preveč tudi zasanjaški. Ob pravem času me Metka postavi na realna tla in mi svetuje ali odsvetuje. Naj si bom še vedno trdno odločen, da bom ravnal po svoje, se odločim, da bom ravnal po njeno in izkazalo se je, da je tako prav. Če je ne bi poslušal bi v nekem trenutku leta 2010 izgubil posel, ki mi je prinesel ogromno denarja in dolgoročno delo. Ni mi neprijetno, da kličem Jasnovidko, takrat se celo sprostim, saj delo z njenimimi kristali prinaša tudi pozitivne energije. Delovni prostor sem oplementil s kristali, ki mi jih je svetovala, skupaj sva jih afirmirala in moram reči, da je pri meni sedaj prav posebna energija in vzdušje, ki ju poprej ni bilo čutiti.

Zdene V.


Sem učiteljica biologje, ker se učenci navdušujejo nad kristali in minerali, sem se odločila poklicati G. Meto, če bi nam lahko pokazala kristale in nam prezentirala njihovo delovanje.Ker se nahajamo v bližini njenega doma, nas je povabila kar na obisk in pripravila čudovito razstavo in nas poučila kako se uporabljajo in čemu služijo. Prezentirala je tudi polaganje in zdravljenje s kristali, tudi o čakrah nas je poučila imeli pa smo možnost dobiti kristale po ugodno nizki ceni, saj jih otroci tudi zbirajo. Na koncu smo bili izredno presenečeni, saj je Meta izredno družabna in dobra gostiteljca, pripravila je sendviče in naredila kar piknik na domačem vrtu, otoci so se lepo raživeli in uživali, tako da smo obisk kar podaljšali, tako dobro smo se počutili.

Hvaležni smo za lepo doživetje, gostoljubnost in čudovito izkušnjo.

7 c. razred in učiteljica


Sem anksiozna oseba in imam klavstrofobijo, za nameček sem zaradi svoje bolezni še izredno občutljiva in nesamozavestna. V letu dni od kar obiskujem Meto, ki izvaja Mettas terapijo, v kateri izredno rada sodelujem sem prenehala jemati tablete proti depresiji, daj se dovolj dobro znajdem v situaciji v kateri sem poprej neizmerno trpela. Zdaj že sedem v avto in se popeljem proti Celju, poprej si nisem upala peljati skozi tunel, hodim v službo in se soočam z vsakodnevnimi težavami, to je zame privilegij in čudovit uspeh.

Metka, hvala ti, čudovit človek si in srečna sem , da sem lahko tvoja prijateljca...

Zinika Aužner, Bistrica


Sem visokošolana, delam v zdravstvu, povprečna, urejena, sposobna in vešča svojega dela. Vendar sem nesrečna, ker me okolica zaradi moje drugačne spolne naravnanosti nikakor ne želi sprejeti medse, gledajo me po strani, kakor, da nimam pravice biti tisto kar sem. Obiskujem METTAS TERAPIJO, naučila sem se, da v življenju ne moreš upravljati z drugimi življenji. Od takrat naprej velja zame pravilo« vzemi ali pusti«, »sprejmi ali pojdi« Metka z svojim videnjem in energijami spreminja žvljenje, Verjemite, vesela sem, da sem, to kar sem.

Teodora P.


Hvala Metka, za vse vzpodbudne besede in dejanja, takrat ko mi je bilo najtežje ob moji življenski prelomnci, hvala za čudovito napoved moje prihodnosti, ki se uresničuje, hvala, spet bom mama.

Anica K.


Brez velikih besed ni dobrih dejanj, Meta hvala za vzpodbudne besede, hvala za vso nesebično pomoč, hvala za ogromno pogovorov v nočeh, ko nisem mogla spati, naučila si me sprejemati se takšno kot sem, po tvoj zaslugi se imam spet rada, čeprav ne morem več hoditi zopet živm, čeprav ne vdim, vidim skozi tvoje oči.

Tilka Zagoričnik


SMO OTROCI SONCA, SMO ANGELI POD MASKO, SMO TISTI, KI VEDNO ČAKAMO, DA SE BOŠ POJAVILA IN NAM POLEPŠALA DAN KADAR PRIPOVEDUJEŠ, POJEŠ IN SE Z NAMI SMEJEŠ, SMO VESELI, DA SI TU, DA TE MAMO RADI, KER VEMO, DA NAS IMAŠ RADA TUDI TI.

OTROCI z DOWN.S.


RESNIČNA PRAVLJCA

Bila sem mlada, privlačna, zabavna, polna pričakovanj in želja. Predvidevala sem, da je življenje pravljica, jaz pa princeska, ki ji prihaja v objem princ na belem konju. In dočakala sem ta dan, princa v dobrem avtomobilu, tople objeme, čudovite besede, ljubezen in ekstazo. Leto, dve, tri... besede obljube, radost, sreča in zanesenost so se razblinile kot milni mehurček. Moj princ, ki je obljubljal, zvestobo, večno ljubezen in otroke je bil poročen. Doma žena, dvoje majhnih otrok, obveznosti..., obljube in večne laži...

Deset, petnajst let, še vedno v čakanju, danes dvajset let. Imam dom, nimam nikogar ki bi me grel ob turobnih večerih, nimam otrok, lahko le čakam, čakam na obljube, ki se niso nkoli izpolnle in se tudi nikoli ne bodo.

Pred desetimi leti sem klicala Meto, obupana v stiski, povedala mi je, da iz tega ne bo nič, naj zaključim svojo zgodbo in naj se neham slepiti. Spustila sem slušalko in spet čakala. Prepustila sem se usodi misleč, da se motijo vsi, ki so mi kdaj dobro hoteli in svetovali. Moj ljubljeni ima otroke, ki so že odrasli, kmalu bo postal dedek, občasno me obišče, ker ve da mu je pri meni lepo, vendar še kar obljublja. Pred kratkim mi je povedal: vedno sem te ljubil, te ljubim in neskončno te bom ljubil, vendar sem slabič, ker ti nisem pustl oditi, nimaš ničesar svojega zaradi moje sebičnosti in mojih laži, ter obljub.

Dejala sem mu: » da, to že vem vsaj deset let, vem,da me ljubiš, o tebi vem vse, vendar tudi jaz imam nekaj pri tem, da sem prikrajšana za določene stvari« Kako veš, je dejal, saj ti tega nikoli nisem povedal.

Pred desetimi leti sem v obupnem čakanju zavrtela ševilko in Meta mi je dejala: TVOJE ŽIVLJENJE JE V TVOJH ROKAH, odločitev je tvoja, jaz ti lahko le povem to kar vidim, kaj bo čez deset let...

Metka, hvala! Že davno ste mi odprla oči, vendar imate prav. Moje življenje je v mojih rokah in moje odločitve mi nso prinesle želenih sadov. HVALA VAM ZA VAŠE VIDENJE IN ISKRENOST.

Marija L., Žužemberk

ZAKUP MINUT 051/495 722