Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

O vedeževanju

ZAKUP MINUT 031- 002 066 (inf. na ceniku)Že od nekdaj je privlačilo ljudi vse kar odstopa od poznanega, prav tako pogled v prihodnost, vedeževanje in usoda. Verjeli so, da se da usoda razbrati z opazovanjem raznih znamenj, kot so npr. vedenje živali, vremenski vzorci in pojavi... Iz palic, kosti, amuletov in kamnov in kristalov so si izdelali orodja, ki so služila kot pripomočki za priklic vizij.

Kitajska vedeževalska praksa sega do prazgodovine. Obstajajo najdbe in dokazi, ki govorijo o tem, da so Kitajci prihodnost napovedovali iz razpok na kosteh žrtvenih živali in želvinih oklepov.

Ljudstva iz severa Evrope so si vedeževala z runami. Rune so črke starih Germanov, skandinavskih narodov in anglosaksoncev. Prvi zapisi o runah izhajajo iz 3. st.n.š.

Stari Grki so se pred vsako pomembnejšo odločitvijo odpravili po nasvet v Apolonovo svetišče, preročišče Delfi. Grški filozofi in matematiki so proučevali astrologijo. Znanje Babiloncev in Egipčanov so nadgradili in s tem postavili temelj srednjeveške arabske in zahodne astrologije. Uporaba prerokovalskih ved v starem Rimu je bila odvisna od trenutne vladajoče oblasti. Nekateri vladarji so prerokovalce podpirali, drugi so jih preganjali.

Širjenje vedeževalskih tehnik

Širjenje vedeževalskega znanja skozi zgodovino je močno zavirala tudi nepismenost, tako da je bilo širjenje v veliki meri odvisno od ustnega izročila. Ko se je pismenost povečala, so začeli prevajati antična besedila in znanje o vedeževanju se je začelo širiti hitreje. Izum tiska je pripomogel, da je znanje o vedeževalskih tehnikah postalo dostopnejše, posledično so se začeli razvijati kompleksnejši sistemi. Ker je za tovrstna znanja veliko zanimanja, se lahko ljudje danes učijo in uporabljajo vedeževalske tehnike iz vsega sveta.

Tehnike vedeževanja

Ena najbolj priljubljenih tehnik vedeževanja je vedeževanje iz kart ali kartomantika. Poznamo več vrst prerokovalnih kart, npr. tarot karte, ciganske karte. Za vedeževanje pa lahko uporabljamo tudi običajne igralne karte.

Astrologija je vedeževalska tehnika, ki temelji na izdelavi horoskopa. Horoskop se izdela za čas in kraj rojstva osebe, države ali dogodka.

Pri vedeževanju iz kavine usedline razlagamo pomen vzorcev, ki se pojavijo na usedlini. Vsak del skodelice ima svojo simboliko.

S starodavno vedeževalsko tehniko Yijing odgovor na zastavljeno vprašanje poiščemo tako, da z žrebanjem rmanovih stebelc ali metanjem kovancev sestavimo heksagram.

Vedeževanje iz dlani ali hiromantika temelji na analizi poteka črt na rokah. Poleg črt pa je pomembna tudi čvrstost roke, stisk roke, blazinice na prstih.

Eden od načinov vedeževanja je gledanje v kristalno kroglo. Nekateri v kristalni krogli vidijo sence, drugim pa krogla služi kot pripomoček za umiritev uma in sprostitev.

Meta uporablja kristale ki so afirmirani in s svojimi vibracijami na svoj način podajo odgovore, ki jih želi dobiti.

ZAKUP MINUT 031-002 033, 031-002 066 min. 0,99 eur (inf. na ceniku)