Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

O kristalih

Kristali, minerali so transformatorji kozmične življenjske energije. Njihov namen pri zdravljenju je polnjenje z življensko energijo naše avre, fizičnega telesa in očiščevanje postanih temnih energetskih oblakov in zastojev v naših čakrah, meridianih, energetskih kanalih in organih.

Bistvo vsega tega je, ko vsakodnevno učinkovito uporabljamo kristale, se sproti osvobajamo napetosti energetskih bremen, ki smo jih pridobili tokom dneva; se polnimo z življenjsko energijo usmerjenih frekvenc kristalov in s tem vzdržujemo energetsko odprtost za dovod življenjske energije, ki omogoča očiščevanje in zdravljenje energetskega polja ter fizičnega telesa. S tem si pomagamo k uravnovešenem delovanju žlez, organov in obrambnega sistema; dvigujemo pa tudi svojo zavest, oz. razvoj osebnosti in duševni napredek.

O kristalih in njihovem vplivu na zdravljenje

Vpliv in namen kristalov je, da z življensko energijo usmerjenih frekvenc pospešujejo očiščevanje bolezenskih stanj, pomagajo k preobrazbi negativnih miselnih, čustvenih vzorcev in razno raznih psihičnih motej, ki prihajajo iz nepravilnega delovanja in izpostavljenosti negativnim vplivov okolja.

Tako nas osvobajajo in odpirajo poti osebnostnega in duhovnega razvoja; vplivajo na naše zdravje oziroma vzdrževanje energij v energetskem polju in fizičnem telesu.

Z višjim nivojem zdravilne energije nam odpirajo vrata h globljemu vpogledu na delovanje in odločanje na i življenjski poti oz. odkrivamo vse višje kvalitete, ki nas približajo k notranji zavesti duše in opravljanju našega poslanstva, na zemlji.

Nega in vzdrževanje kristalov

Tiste minerale, ki jih uporabljamo za zdravljenje, hranimo na mestih, ki so vsaj 1,5 m oddaljena od priključkov el.energije. Za najučinkovitejšo vzdrževanje kristalov in mineralov pa je izredno pomembno, da se jih dotikamo samo mi, ker so naša osebna last, jih čistimo in polnimo. Pomembno je , da je Kristal afirmiran, lahko ga afirmirate sami ali pa z našo pomočjo.

Uporaba kristalov

Ljudje so kristale od nekdaj cenili zaradi njihovih in duhovnih moči. Pri sebi so jih imeli ali nosily v obliki amuletov, nakita, geod...

Njihove koristne lastnosti izvirajo iz njihove sestave. Atomi kristala so v celotnem kristalu razvrščeni po enakem pravilnem vzorcu. Mreži podobna sestava jim daje enkratne sposobnosti vsrkavanja, shranjevanja, proizvajanja in sproščanja energije. Zaradi teh sposobnosti jih lahko uporabljamo za okrepitev, usmerjanje ali uravnavanje dotoka življenjske energije v svoje telo in okolico. Na ta način izboljšamo naše telesno, čustveno in duhovno počutje.

Z njihovo uporabo si lahko izboljšamo svoje zdravje, uravnovesimo čustva in dosežemo duhovni mir ter harmonijo.

Kako izbiramo kristale in kako skrbimo zanje

Kristale izbiramo osebno in po intuiciji. Pravi kristali za nas bodo pritegnili našo pozornost in zahtevali, da postanejo del našega življenja.

Izbrani kristal lahko damo v svileni mošnjiček ali pa ga postavimo na primerno mesto doma ali v pisarni. Položimo ga lahko na mizo, pod vzglavnik ali v bližino kjer sedimo in se prosto gibljemo.

Čiščenje in energijsko aktiviranje

Kristale moramo redno čistiti. Očistimo jih takoj, ko jih prinesemo domov, saj bodo tako postali samo naši. Očistimo jih tudi po vsaki uporabi, tako bomo z njih odstranili negativno energijo in kristali bodo pripravljeni na vnovično uporabo.

Kristale lahko čistimo z vodo in to tako, da jih podržimo pod tekočo vodo, Ko voda teče čez naš kristal, usmerjamo misli na to, da odpravlja vso negativno energijo in da se kristal na novo polni z energijo.

Lahko jih očistimo tudi tako, da jih obdamo z dimom, ki se vije iz dišeče palčice iz kadulje ali kakšnega drugega zelišča.Ta način je še posebno primeren za večje kristale ali za čiščenje več kristalov hkrati.

Polnimo jih tako, da jih za nekaj ur pustimo na mesečini. Kristal položimo na okensko polico, da odstrani vse nečistoče in znova napolni kristal z energijo.

Potem, ko smo svoj kristal očistili, ga lahko energijsko aktiviramo za določene naloge. Držimo ga v dlani in se osredotočimo na tisto, za kar ga želimo uporabljati.Večkrat ponavljamo afirmacijo. Z novim kristalom je pametno ta postopek večkrat ponoviti.


NAROČILO KRISTALOV IN 

ZAKUP MINUT 031-002 033 (inf.na ceniku)