Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

META

090 44 04 od 9 do 22 ure

JASNOVIDKA META

 

                                                                                                           
   Jasnovidka META
že leta napoveduje prihodnost slovencem. Njeni odgovori so nemalokrat popolnoma točni , čeprav so včasih kratki točno zadenejo bistvo. Meta pravi, da je veliko odvisno tudi od iskrenosti izpraševalca.

V vseh letih je sodelovala z različnimi mediji na slovenski sceni. Kar nekaj let je bila redna gostja na radiu Štajerski val, radiu Veseljak, Sraki, radiu Ptuj, Prekmurski radio in radio Pohorje. Leta 2010 je na starega leta dan, kot gostja informativne oddaje na kanalu A suvereno in brez dlake na jeziku napovedala odstop Pahorjeve vlade in odstop določenih ministrov, istočasno pa je tudi obžalovala dogajanja v Slovenji, kar se je v naslednjih mesech tudi izkazalo. Takšna je Meta. Njene besede te velikokrat pripeljejo do določenih spoznanj, vendar na koncu z njeno pomočjo lažje najdete pravo pot, ki vas pripelje do želenega.

META se je v vseh letih njenega delovanja izobraževala in nadgrajevala svoje znanje, preko lastnih življenskih izkušenj je podkrepila svojo intuicijo in senzibilnost, v vseh primerih pa je ohranila vse tisto kar jo postavlja na prvo mesto med vedeževalci, to je poštenost do izpraševalca, kar v določenem trenutku ogromno pomeni, saj se zadovoljne stranke prav zaradi tega vračajo. Meta je vseživljenski človek, ne
izpostavlja se rada, vendar je potrebno poudariti, da je njena malenkost vedno na pravem mestu ob določenem trenutku, saj je velikokrat prisotna pri dobrodelnem delovanju, delo in druženje z otroci s posebnimi potrebami pa jo dejansko osrečuje in izpolnjuje, saj meni, da so to angeli, ki so s posebnim namenom poslani na zemljo.

Meni, da je njeno poslanstvo pomagati ljudem, zato je tudi razvila svojo lastno METTAS TERAPIJO, ki jo s pridom uporablja, kadar dela z ljudmi v stiski.

ZAKUP MINUT 031-002 033 ali 090/4404 

Kaj vas zanima: vaše srečne številke
                            ljubezen
                            zdravje
                            služba
                            denar
                            otroci
                            zaščitni zlati obroč