Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Letna napoved

Ljubezenske napovedi, leto 2017

Oven (21.03. – 20.04.)

Vezani se se boste znašli v situaciji, ko se boste že v prvih dneh letošnjega leta dolgočasili v partnerjevi družbi, zato sami poskrbite za potrebne spremembe. Pazite na svoje prioritete in sposobnosti, ter jih izkoristite, zato uspeh ne izostane. Še pred poletnim časom se bo vaša zveza korenito izboljšala in napredovala.Navdušeni boste nad brezpogojno ljubeznijo vašega partnerja. Kakorkoli že, ljubezen in romantika bosta z rook v roki korakali do konca leta. V nasprotju z vezanimi pa boste samski že v začetku februarja imeli čudovit razcvet, kar boste lahko pripisali blagodejnemu vplivu Merkurja, ki bo prestopil v znamenje rib, to pomeni ogromno nežnosti in senzibilnosti v razmerju. Zaljubljeni boste, zaradi česar bodo zadovoljni vsa vaša čutila, kot vaše srce. Nekoliko manj veselo in brezskrbno obdobje bo prišlo maja, zavleklo pa se bo celo v julij. Saturn vas bo omejeval takrat, ko bi pravzaprav morali najbolj uživati. V začetku novembra se vam obeta čudovito obdobje ljubezni, izkazovanja čustev ljubljene osebe, ki se bo vrtelo v vse svoje skrajnosti, saj se vam obeta tudi možnost za trdno, trajno zazmerje, morebiti tudi poroka in širjenje družine.

Bik (21.04. – 21.05.)

Vezanim se v prvi četrtini leta nakazujejo borbe v razmerju, vendar boste z vzdrževanjem z pametjo, nežno vztrajnostjo in s hladnokrvnostjo lahko preprečili mnoge nevšečnosti in prepire.Mirno zakonsko življenje boste ohranili, z iskrenim pogovorom pa boste razrešili tudi osebne težave. Težki čustveni napori vam bodo lahko letos prinesli težave, a tudi boljše in bolj srečno ljubezensko življenje. Mnogi neporočeni pari se bodo jeseni vezali . V samskih bo tlela strast in upanje, čeprav boste precej obremenjeni tudi z drugimi področji. Pogosto boste poskušali pozabiti na vse neprijetnosti, a občutek globokega nezadovoljstva bo vrtal v vas. Premagajte to, bodite optimist, saj veste za dežejem vedno posije sonce. Bolj pogumni boste proti koncu meseca maja, takrat Merkur prestopi v znamenje raka. Razmišljali boste sicer še preveč trezno in še vedno se boste preveč ravnali po pravilih, a drugače ne boste znali pokazati, koliko vam je do tega, da bi utrdili svojo ljubezensko srečo. November vam bo prinesel srečo in zaljubljenost, mnogi boste takrat polni romantičnih načrtov, ki jih bo še pred koncem leta lahko zaokrožila resna zveza in načrtovanje družine.

Dvojčka (22.05. – 21.06.)

Samske osebe boste postavljene pred različne preizkušnje, ki si jih ne boste niti mogli zamišljati. Za ljubezen boste imeli časa na pretek. Iz pozne pomladi na toplo poletje, pozneje pa meseca oktober in november, vam bodo prinesli obdobje, polno močne in neukrotljive strasti, svežih čustev, vendar se boste nadzorovali in sprejemali izredno konkretne odločitve. Mnoge bo lahko ob koncu leta presenetila ljubezen iz tujine. Če ste v ljubezenskem razmerju, obstaja velika možnost, da se boste letos poročili. Vaš partner bo pripravljen narediti vse, da vas pritegne in vam ustreže. Nosil vas bop o rokah, vi pa mu to vračajte. Kaže dab o bolj uspešen z gestikuliramnjem in izkazovanjem čustev, kot pa z izražanjem, zato mu pomagajte in več govorite vi. Prav vseeno je če v tem trenutku napravite prvo potezo vi in ga-jo zasnubite. Če boste v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, se pogovorite. Ne zapletajte se v spore in zamere, da ne boste prekinili miru in harmonije, ki vlada v vaši zvezi. Leto 2014 bo na splošno zelo ugodno za urejanje družinskih in ljubezenskih zadev, ampak le, če boste odprli oči in ušesa, ter priskočili na pomoč, kadar se bo kaj zalomilo.

Rak (22.06. – 22.07.)

Začetek leta bo za samske osebe kot deroča reka. Nekako boste čustveno otopeli in namesto čutnih nežnih užitkov vas bo bolj vleklo, da ozkuste kakovost življenja in se preizkusite še na drugem strastnem ljubezenskem področju. Mars vas bo pustil ravnodušne in neprizadete, nato pa se bo oglasila Venera, ki vam bo pričela vzbujati slabe občutke, ter vas ne bo več pustila ravnodušne. Pričeli boste razmišljati o pripadnosti, zvestobi in skupnih načrtih. V prvi polovici leta torej pričakujte veliko zabave, medtem ko bo druga s seboj zagotovo prinesla nove izzive. Za svežo zaljubljenost bo najboljši trenutek konec poletja, vendar le, če bo v igri kemija. Le tista ljubeten bo preživela, če jo boste začutili. Vezani bodite strpni do partnerja. Zaupanje in ogromno komunikacije sta ključa do sreče in resnega razmerja. Leto 2014 bo ugodno za ljubezenske avanture, nežnosti in romantiko, ki bodo polepšala vsako zvezo. Vzemite si čas za nežnost in ljubljenje. Če boste začutili, da vašega partnerja nekaj skrbi,ali pa boste vedeli, da ima težave v poslu ali na finančnem področju, verjemite, da mu bo vaša podpora, pogovor in vaši nasveti močno koristili.

Lev (23.07. – 23.08.)

Najrazličnejša druženja bodo na vašem vsakodnevnem seznamu opravil, resnim čustvom pa se boste izogibali, vendar le zato, ker se boste bali njihove globine. Ko bo prišel pravi, bo že pomlad in vi boste vzcveteli skupaj z njo. Vaša domišljija bo podivjala, iskala bo prosto pot. Izjemno čuteči boste. Merkur vam bo odprl usta, komunikacija pa se bo dvignila na višjo raven. Pred vami je lep začetek poletja, a že naslednje obdobje bo precej delovno in stresno, vendar boste vse uspešno prebrodili. Ljubezensko življenje vezanih bo že od vsega začetka zelo zanimivo. Napetost v odnosu bo popustila še pred pomladjo, do tedaj pa boste morali biti še močno strpni in prilagodljivi, vendar se vam bo vaš trud kmalu bogato obrestoval. V drugi polovici leta 2014 vas čaka več priložnosti za lep in harmoničen odnos, poln ljubezni in nežnosti. Poskušajte se izogniti majhnim in nezaželenim prepirom in nesoglasjem, da boste v vaši zvezi ohranili srečo in mir.

Devica (24.08. – 23.09.)

Vezanim v letošnjem letu ne bo prav nič dolgčas. Znajo se pokazati razlike med partnerjem in vami. Zaradi pomanjkanja prave komunikacije in strpnosti, se zna vaš zakon ali zveza pričeti močno krhati.. Partnerju pokažite, da verjamete vanj in ljubezen bo zrasla, vidva pa se bosta zbližala. Večje težave med družinskimi člani bodo lahko vzklile v drugi polovici leta. V kočljivih situacijah skušajte nadzirati razpoloženje, da ne boste prizadeli čustev drugih. Samski si boste zimsko enoličnost sprva začinili z romantičnimi izleti v preteklost, ki vas bodo za kratek čas ogreli, vendar vam bo to premalo. Obogateni z novim spoznanjem boste pričakali prve tople sončne žarke in najprej jim boste nastavili svoje srce, ki bo koprnelo po ljubezenskih dogodivščinah. Če se ne boste zaljubili že prej, bo maj naredil svoje. Strast vas bo ponesla v poletje, ki kljub obetom ne bo tako vroče, kot boste pričakovali. Če se karkoli ne bo izšlo po načrtih, počakajte na avgust, ki vas bo navdal z nežnostjo in s strastjo. Ko boste obvladali popoln nadzor nad situacijo in premogli nekaj kompromisnosti in tolerance boste konca leta srečni in zadovoljni, saj bo vaša veza premogla vse od romantike in strasti.

Tehtnica (24.09. – 23.10.)

Vstop v kitajsko leto konja bo opravilo tudi pri vas svoje in to pozitivno. Zanamovalo bo romantično vzdušje, ki bo v vezanih spodbudilo še večjo željo po partnerjevi družbi. Hitro se bodo pojavile vsakodnevne, delovne in druge obveznosti, ki bodo od vaju zahtevale, da preživita skupaj manj časa. Takrat ne vihajte nosu in ne obtožujte partnerja. Vse težave bosta rešila do jeseni, kasneje pa boste imeli več sreče drugje kot na ljubezenskem področju. Samski, dobro se pripravite, saj bo prva polovica leta resnično eksplozivna! Januar in februar vam ne bosta prinesla miru, temveč večno iskanje nečesa, kar vas bi zapolnilo in izpolnilo. Prevlado, potrebo po akciji in dokazovanju, navsezadnje pa tudi nežnost in ljubezen. Odločite se za slednje. Dogajalo se bo vse, kar vas bo hkrati vznemirjalo in utrujalo. Morda ne bo šlo za nič velikega, vsekakor pa se bodo odgovori na vaša vprašanja razkrivali vse leto. Izjemno lepi trenutki vas čakajo v mesecu avgustu in na začetku jeseni. Prijateljstvo, druženje in spogledovanje bodo na vsakodnevnem seznamu opravil, resnim čustvom pa se boste izogibali, saj še zaenkrat, kljub željam ne boste pripravljeni na ta skok in to zaradi strahu, da se ne ujamete v pjkovo mrežo.

Škorpijon (24.10. – 22.11.)

Leto 2014 boste samski začeli prepričani v svoja čustva, a situacija se zna kaj hitro obrniti. Februar zna biti poln neprijetnih presenečenj in ljudi iz preteklosti, ki se bodo vračali, ne bo manjkalo. Čeprav se boste spolnili lepih trenutkov in čutnih užitkov ne pogrevajte starih ljubezni in ne obnavljajte starih znansteb, ki so že v naprej obsojeni na propad. Raje pričnite razmišljati o novi ljubezni, ki vam prihaja na proti. April, maj in julij vam bodo naklonjeni,vi pa le sprejmite težko odločitev in začnite uživati. Ne upirajte se ljubezni, saj jo boste imeli pred nosom, ampak poiščite njeno oporo. Potrebovali jo boste. Pri vezanih bo lahko že v prvih mesecih prišlo do trenj in prepirov z boljšo polovico, za kar bo kriv vaš temperament. Še pred koncem pomladi boste z družino zgradili dober odnos, zato boste srečni in zadovoljni z zasebnim življenjem. Domače obveznosti bodo visoko na spisku opravil. V drugi polovici leta pa bodite pripravljeni na neizmerno veliko lepih čustvenih situacij in obilo čutnih užitkov in nežnosti.

Strelec (23.11. – 21.12.)

Za vezane osebe bo začetek leta kar močno naporen in stresno obdobje se bo nadaljevalo vse do pomladi. Nekako boste vi, vaša čustva in misel o ljuvezni na veliki preizkušnji. Zmotna prepričanja in nerealna pričakovanja, s katerimi se preveč ukvarjate, se bodo do pomladi razjasnila in vse bo kot milni mehurček. Dobre novice in dogodki, vas bodo vse do konca leta obdržali na stabilnih tleh. Preteklo leto je vas je vse samske naučilo, da si samo z razumom v ljubezni ne morete pomagati in da je treba včasih stvarem pustiti, da gredo svojo pot. Pomlad vas bo osvojila s hrepenenjem po nedoživetem, vi pa se boste še kar malo obotavljali. A ne za dolgo, saj vas bo že aprilska polna Luna spodbudila in tako se bo začelo dolgo romantično potovanje skozi maj ter dolgo vroče poletje. Pri iskanju sorodne duše vam bodo zvezde še posebej velikodušno podale roko v juliju in takrat se boste za kratek hip zadovoljili tudi s približki. Z jesenskim časom vas bo radovednost nekoliko minila, a kmalu boste prešli nazaj na stare tirnive, kar pa vam bo zelo ustrezalo.

Kozorog (22.12. – 20.01.)

Leto 2014 boste samske osebe deležne velikih sprememb. Ali boste našli novo ljubezen, ali pa boste obnovili nekoč strastno in še vedno nepozabljeno ljubezenko razmerje. Mnogi boste iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju, ljubezen pa bo zasedala visoko mesto na vašem dnevnem redu. Izrazita čustva in želja po nečem novem se bodo pojavila ravno ob pravem času. Proti koncu poletja se boste že veselili nove ljubezni, ki vas bo toliko ogrela in tudi razgrela, da ne boste premišljevali več o ničemer drugem. To se bo nadaljevalo vse do zime in še naprej. Vezanim bo že v januarju ljubezen postala bolj pomembna od dela in služenja denarja, pa čeprav le za kratek čas. Dovolj bo za preporod in dovolj, da boste začeli o tem poglavju svojega življenja razmišljati drugače kot doslej. V februarju bo poudarjena potreba po sreči v dvoje in nekatere med vami bo odpeljala naravnost pred oltar. V drugi polovici leta se bo vašemu sanjavemu pogledu na svet pridružila tudi vaša prvotna treznost, ki bo upočasnila drzno ljubezensko delovanje, vendar ohranili boste vse tisto, kar vam bo ljubo.

Vodnar (21.01. – 19.02.)

Samski boste srečo v ljubezni iskali na vse preverjene načine, saj s niti v sanjah ne upate misliti, da bi lahko izpeljali kako drugače. Kaj hočete, takšni pač ste, čeprav vam vedno ne uspe ohraniti mirne glave. Že konec pomladi pa se bo vse skupaj obrnilo v pravo pozitivno smer- tirej na bolje. Sanjali boste o romantiki, ljubezni in nežnih čustvenih doživetij. Želeli boste čutiti pripadnost in hrepeneli boste po globokih sšremembah. Šele mesec maj vam bo prinesel romantični dih in vaše srce bo zatrepetalood zaljubljenosti, pa čeprav se boste nekaj časa poskušali zadrževati. Druga polovica leta bo minevala v znamenju ljubezenske sreče, ki bo proti koncu leta le še večja. Za vezane bo začetek leta stresen, saj bo vaše pojmovanje ljubezni na preizkušnji. Vsa zmotna prepričanja in nerealna pričakovanja, s katerimi se boste vse preveč ukvarjali, se bodo do pomladi razjasnila. To vam bo omogočilo še drug pogled na razmerje. Proti koncu leta boste zaželjeni na vsakem dogodku, vabljeni boste vsepovsod, ne odlašajte, ne izogibajte se povabilu, čas bo, da predstavite svojo dobro polovico.

Ribi (20.02. – 20.03.)

Samski boste v prvih tednih nastajajočega leta občutili ogromno agresije, jeze in žalosti in notranje zmedenosti. Pogosto boste premišljevali o dogodkih iz preteklosti, kako bi lahko drugače reagirali in popravili stvari ali izrečene beside. Morebiti bi bilo bolje, da se počasi soočite s sedanjostjo in z njenimi dejstvi. Energija Venere, ki prihaja v mesecu marcu, bo povzročila manjšo revolucijo na področju vaših čustev. Zaživeli boste in postal bolj močni, spoznali pa boste, kaj, koga in česa si želite. V jesenskem času vas bo srečala ljubezen in vaša čustva se bodo povdvignila v nebo, od vas pa bo odvisno, kako srečen bo konec.Uvertura bo vsekakor božanska.Napetost v vezi bo kar precej stresna, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in obilo tolerace težave s partnerjem tudi rešili. Ljubezensko področje bo v začetku leta izpostavljeno mnogim izzivom, težave pa vas bodo nepričakovane povzročale zmedi, tako v vaši glavi, kot v življenju. Vendar tudi to se bo umirilo. V drugi polovica leta boste izredno skeptični kako naprej v ljubezni. Težje odločitve ali vztrajati v zvezi ali ne prepustite čustvom in takrat ne razmišljte z glavo, temveč s srcem. Situacija, ki zna biti izredno napeta in obremenjujoča, bo nekako minila in dobre odločitve bodo pričarale čudovite sadove, tako, da boste presenečeni tudi sami.