Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

JANA

090-4450

                                                                                                                                              NOVODOBNA ČAROVNICA  z staro dušo


Zaupajte se ji in zaupajte ji. Njena sposobnost ji je prirojena, saj izvira iz družine, ki iz roda v rod prenašajo različna znanja in tehnike starodavnega zdravilstva in dobrih urokov. Z svojo sposobnostjo razbija tabuje in vrača blagostanje, zdravje in ljubezen.

                                                                                                                                        Osebna svetovalka, prinašalka ljubezni in svetlobe v vaša življenja. Oseba ki je premagala najbolj strupene situacije v življenju in dokazala, da z transformacijo svojih slabih prepričanj, vzorcev in programov, zmoreš sebe in svoje življenje spremeniti iz korenin.

Svoj duhovni razvoj sem širila in nadgrajevala pri domačih in tujih učiteljih, kar lahko dokazujem z nešteto različnimi diplomami in certifikati iz različnih tehnik zdravljenja,ter se še naprej iskala skozi različne postopke ozaveščanja.

Vseskozi sem iskala in tudi našla, tehniko, ki nudi takojšnje rezultate in ne zahteva od nas, da po nepotrebnem kopljemo po svoji preteklosti, preteklih življenjih itn. ker tega tako ali drugače ne moremo spreminjati. Edino kar lahko storimo je to, da se ta trenutek odločimo sprejeti 100% odgovornost za svoje življenje in za vse kar je, brez sodb in obsojanja drugih in enostavno vzamemo škarje in platno v svoje roke. Smo tukaj in zdaj in smo sami kreatorji svojih življenj.

Na nivoju kjer trenutno vibriram, imam sposobnost transformacije strupenih energetskih programov, v nam bolj prijazne in pozitivne, ki nas posledično vodijo v super svetlo prihodnost. Zato sprejmimo odgovornost, pogovorimo se sami seboj in odločno recimo zbogom jezi, žalosti, nezaupanju, ljubosumju, zavisti, bolečinam …

Moje poslanstvo je biti luč, biti ljubezen in podpora, vsem sotrpinom, ki so na isti poti kot sem nekoč sama bila.