Zakup minut: VEČ

Novice
JELENA 090-4490 18.9.2020

VIDI, NE UGIBA. Profesionalna življenska terapevtka, ki vam zagotovo pomaga, da zaživite bolj kakovostno in duhovno življenje

ČRNA MAGIJA 6.8.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Dominik

090-4415

Jasnovidec

  • UVIDI V PRIHODNOST

  • INTUITIVNO SVETOVANJE V VSE ASPEKTE VAŠEGA ŽIVLJENJA

  • LJUBEZEN

  • ZDRAVJE

  • POSLOVNA POT

  • ČIŠČENJE NEGATIVNIH ENERGIJ

  • ODPRAVA NEGATIVNIH VZORCEV

  • ENERGIJSKO ČIŠČENJE BIVALNIH, POSLOVNIH PROSTOROV
  • 090-4415

Zavedam se ,da smo samo duše ,ki iščemo in se rade vračamo k svojemu Izvoru.  Na planetu smo zaradi izkušnje , dosegajo me energije Mojstrov in z veseljem sem kanal za njihovo Moč.

Že kot mali otrok sem prepoznaval sporočila iz onostranstva  in se pogovarjal z "namišljenimi "prijatelji. Z razvojem zavedanja sem prepoznal, da namišljenih prijateljev v resnici ni , obstajajo pa energije, ki nas usmerjajo ,tolažijo ,opogumljajo in nikoli žalijo. Z njimi se povezujem in mnogim predajam uvide v preteklost ,sedanjost in prihodnost. 

 

Mnogo preskokov ,mnogo zaključevanj , mnogo novih spoznanj . Človeka pa brusi in oblikuje le bolečina. Vsi smo eno , nihče ni več kot drugi , vsi smo na poti uresničevanja samega sebe.

 Rad živim . Verjamem da je za to zaslužen dvig lastnega zavedanja . Hvaležen sem, da sem.

Podarjeno mi je bilo nadčutno branje in z vami se pogovarjam kot duša z dušo, odgovore kanaliziram  po jasnovednem , jasnočutnem  in jasnoslišnem kanalu. 

Energijo prepoznavam in jo pravilno usmerjam.  Zavedam se svoje majhnosti in ponižnosti in z največjo odgovornostjo pomagam iskalcem da zagledajo svetlobo in ljubezen 

Potrebujete pogovor ? Nasvet ,intuitiven vpogled ?  Vas zanima ljubezen , zdravje , namen bivanja na planetu , služba, razplet dogodkov,  otroci  ali karkoli drugega 

Želite ,da skozi mene spregovori Inteligenca ,ki vas pozna bolje kot se poznate sami ? 

Z veseljem  bom  kanal  za to moč in glas teh mogočnih nebeških energij ter  vam pomagal na vaših razpotjih . Povezujem se z energijo najvišje vibracije Paramatmo  ,ki ni osnovana na strahu  ,ampak na zaupanju in ljubezni.

Preklicujem delovanje urokov  in ustvarjam nove zapise Ljubezni. Moja svetovanja po pričevanju mnogih delujejo terapevtsko , energijo zaznavam in usmerjam  na daljavo. V času pogovora boste deležni "kopanja" v teh čarobnih energijah.