Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Dominik

090-4415

Jasnovidec

  • UVIDI V PRIHODNOST

  • INTUITIVNO SVETOVANJE V VSE ASPEKTE VAŠEGA ŽIVLJENJA

  • LJUBEZEN

  • ZDRAVJE

  • POSLOVNA POT

  • ČIŠČENJE NEGATIVNIH ENERGIJ

  • ODPRAVA NEGATIVNIH VZORCEV

  • ENERGIJSKO ČIŠČENJE BIVALNIH, POSLOVNIH PROSTOROV
  • 090-4415

Zavedam se ,da smo samo duše ,ki iščemo in se rade vračamo k svojemu Izvoru.  Na planetu smo zaradi izkušnje , dosegajo me energije Mojstrov in z veseljem sem kanal za njihovo Moč.

Že kot mali otrok sem prepoznaval sporočila iz onostranstva  in se pogovarjal z "namišljenimi "prijatelji. Z razvojem zavedanja sem prepoznal, da namišljenih prijateljev v resnici ni , obstajajo pa energije, ki nas usmerjajo ,tolažijo ,opogumljajo in nikoli žalijo. Z njimi se povezujem in mnogim predajam uvide v preteklost ,sedanjost in prihodnost. 

 

Mnogo preskokov ,mnogo zaključevanj , mnogo novih spoznanj . Človeka pa brusi in oblikuje le bolečina. Vsi smo eno , nihče ni več kot drugi , vsi smo na poti uresničevanja samega sebe.

 Rad živim . Verjamem da je za to zaslužen dvig lastnega zavedanja . Hvaležen sem, da sem.

Podarjeno mi je bilo nadčutno branje in z vami se pogovarjam kot duša z dušo, odgovore kanaliziram  po jasnovednem , jasnočutnem  in jasnoslišnem kanalu. 

Energijo prepoznavam in jo pravilno usmerjam.  Zavedam se svoje majhnosti in ponižnosti in z največjo odgovornostjo pomagam iskalcem da zagledajo svetlobo in ljubezen 

Potrebujete pogovor ? Nasvet ,intuitiven vpogled ?  Vas zanima ljubezen , zdravje , namen bivanja na planetu , služba, razplet dogodkov,  otroci  ali karkoli drugega 

Želite ,da skozi mene spregovori Inteligenca ,ki vas pozna bolje kot se poznate sami ? 

Z veseljem  bom  kanal  za to moč in glas teh mogočnih nebeških energij ter  vam pomagal na vaših razpotjih . Povezujem se z energijo najvišje vibracije Paramatmo  ,ki ni osnovana na strahu  ,ampak na zaupanju in ljubezni.

Preklicujem delovanje urokov  in ustvarjam nove zapise Ljubezni. Moja svetovanja po pričevanju mnogih delujejo terapevtsko , energijo zaznavam in usmerjam  na daljavo. V času pogovora boste deležni "kopanja" v teh čarobnih energijah.