Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Črna magija

 
  NAROČILO NA OSEBNI OBISK DOMINIK

                                                                                            STOP
ČRNA MAGIJA IN NEGATIVNI UROKI- KLIČI                                      

                  031-002 066          

                        


                                                                                                                                                           
Črno magijo se lahko uporabi za škodovanje drugi osebi s posebnimi rituali, škodoželjna oseba lahko na žrtve vpliva tudi na daljavo, saj pri črni magiji razdalja ni pomembna. Potrebuje določene predmete žrtve, kot so npr. slike, oblačila, denar, ... ali pa žrtvi oziroma tej osebi nekaj podari, npr. zlata verižica, prti, zapestnice, obleke in druge stvari, na katere je s posebnimi rituali narejena črna magija.

Osebi, kateri škodoželjna oseba želi škodovati, pa ji lahko črnomagijske pripravke vmeša tudi v hrano in pijačo, kar se dogaja zelo pogosto. Z vse večjim razmahom zavisti, razočaranja, pohlepa, lakomnosti, sebičnosti in nesposobnosti sprejeti srečo, rast in napredek drugih, je črna magija postala najbolj pogosta oblika maščevanja in sredstvo zadoščenja, ki je neposredno povezan s trpljenjem svojih žrtev.

V zadnjih letih se je razmah negativnega vplivanja na druge močno povečal in mnogo je trpečih ljudi po vsem svetu, popolnoma neslutečih napadov črne magije, ki prihajajo naravnost od nikogar drugega kot od njihovih najbližjih “prijateljev”, znancev, sorodnikov, sodelavcev. Mnogo prej srečnih in zadovoljnih družin je pod vplivom črnomagijskega delovanja.

Simptomi črne magije 

vsa naprezanja, da bi se določen problem, na katerega naleti žrtev, ki je pod negativnim vplivom, razrešil, so zaman. Žrtev ima težave z nespečnostjo, nočnimi morami in negativnimi misli, težo na srcu, stiskanje v grlu. Včasih se lahko na koži pojavijo modri madeži, brez da bi se kakorkoli poškodovali, srce lahko bije hitreje in v neenakomernem ritmu, pojavi se sapa brez kakršnekoli fizične obremenitve. V družinskem okolju se pričnejo spori brez pravega razloga.

Posledice črne magije

črna magija se lahko resnično poigrava z življenjem svoje žrtve, mu v življenje vnese popolno zmešnjavo in opustošenje. Cilj opustošenja se lahko pojavi na kateremkoli področju življenja, to je na področju kariere, poslov, zdravja, denarja, družinskega življenja, pojavi se napetost in nestrpnost drug do drugega, začnejo lahko nastajati fobije, družinski člani, tako otroci kot odrasli, se med seboj začnejo sovražiti. V najhujših primerih celo nenaravna smrt ali pa povzročitev določene bolezni, ki privede v smrt. Delovanje in posledice črne magije postanejo bolj očitne, kronične, nevarne in pogubne, kolikor dalj časa je oseba pod njenim vplivom. Če se oseba pravočasno ne dokoplje do pomoči, se lahko začne širiti na vseh področjih kot kakšna nalezljiva bolezen in sicer na mišljenju, razumu, možganih, telesu, razmerjih, namerah, delu, denarju, zakonski zvezi, karieri in vse ostalo.

Osvoboditev od vpliva škodljivih negativnih energij – črne magije

škodovati in vplivati na nekoga s pomočjo črne magije je relativno preprosto. Oseba se lahko reši delovanja črnomagijskega vpliva tako, da obišče osebo, ki ima na področju odklanjanja negativnih energij izkušnje in potrebno znanje za osvoboditev žrtve od vpliva črne magije, tj. od škodljivih negativnih energij, predvsem pa to moč. Nadalje je potrebno upoštevati tudi ostale nasvete, ki jih prejme, da bo lahko spet normalno zaživela človeka vredno življenje.

Če ste zaskrbljeni in imate simptome, kot so navedeni, pokličite JASNOVIDKO METO, ki vam bo potrdila ali ste pod vplivom MAGIJE ali pa je vzrok kakšen drugačen dejavnik.


 
 
 


Lahko pa ga kontaktirate tudi po e-mailu in v 24 urah dobite odgovor, da boste vedeli kaj storiti. videnje.prihodnost@gmail.com