Zakup minut: VEČ

Novice
JASNOVIDKA META DELA V LJUBLJANI 1.10.2020

JASNOVIDKA META deluje v Ljubljani 2x mesečno. Za već informacij in naročilo na osebno obravnavo pokličite 031 002 033

JELENA 090-4490 18.9.2020
Vse novice
Pošljite vprašanje
Želim prejemati novice
Facebook stran

Bioenergija na daljavo

                 Bioterapija na daljavo in njen učinek                                                  090 62 88 kliči zdaj!

Bioterapijo ali zdravljenje na daljavo se lahko izvaja, neglede na oddaljenost. Princip delovanja temelji na kvantni fiziki. Učinek je enak, kot, če bioterapevt dela neposredno na pacientu. Oddaljenost ne predstavlja nobene ovire, saj se lahko pacienta zdravi tudi iz kontinenta na kontinent. Bioenergetik potrebuje samo sliko pacienta, ki se jo lahko dostavi po navadni ali elektronski pošti, leta pa naj ne bo starejša od 6 mesecev.S sliko prispe informacija in bioenergetska koda, ki lahko pripada samo temu bioenergetskemu objektu-pacientu. Ta način zdravljenja se uporablja, če pacient iz različnih razlogov nima možnosti priti do terapevta, ali leži v bolnišnici ali je priklenjen na posteljo, ali pa toliko oddaljen, da realno nima možnosti 4 dni prisostvovati direktno na terapiji.

Bioenergija je osnovna substanca, energija, ki daje vsem živim bitjem (ljudem, živalim in rastlinam) življensko energijo. To je energija, ki omogoča življenje in daje moč za življenje in delovanje. Imajo jo samo živa bitja, čeravno se tega ne zavedajo.

Beseda bioenergija je skovanka grških besed bios (življenje) in grške besede energos (aktiven). Bioenergija je informirana energija s številnimi delovanji in sposobnostmi, ki so potrebni za dobro počutje, zdravje, normalno delovanje uma, duše in telesa. V teh stanjih bioenergije ne zaznavamo. Pomankanje bioenergije pa se pozna s simptomi, znaki bolezni in različnimi boleznimi. Simptomi in bolezni udarijo ven tam, kjer je telo najslabše. Tam, kjer je najslabši člen verige. Dovod bioenergije in uravnoteženje bioenergije podpira zdravljenje.

ZNANOST je ugotovila, da živi organizmi izžarevajo energetske vibracije - frekvence med 300 in 2000 nanometri. To energijo so poimenovali biopolje ali bioplazma, mi jo na kratko imenujemo avra.

Bioenergijo na daljavo izvajamo največkrat takrat kadar ima klicatelj manjše težave, oziroma potrebuje takojšnjo pomoč. Definitivno je to uspešna terapija, če je klicatelj, pripravljen 100% sodelovati pri terapiji. Bioenergija je izredno uspešna kadar se bioterapevt in klicatelj že poznata in sta opravila že kakšno terapijo poprej tudi osebno in zdravitelj njegovo situacijo dobro pozna.

Bioterapijo izvaja DOMINIK                                                                    Naročilo 031-002 066 vsak dan 8-20 ure

ZAKUP MINUT 031-002 066 ( inf. cenik in zakup minut)